петак, 29. март 2019.

Baloni životinje

Baloni u obliku životinja posebno su populatni kada su mlađa deca u pitanju. Od malih gumenih balona mogu se praviti različite figure pa i životinje. Da li bi voleli da u nekom narednom blogu napravimo upustvo kako se prave životinje od balona, ako ste za pišite nam u komentarima.

Figure od balona u obliku životinja mogu biti različite veličine. Za glave životinja najčešće se koriste gotovi folija baloni ali i one se mogu praviti od malih balona. Gotovo sve životinjice se prave od balona ali najpoznatije su lav, žirafa, zebra, majmun i oni se najčešće koriste ako je tema žurke dzungla koja je trenutno veoma popularna, Dolaskom lepog vremena i leta zastuljeni su dečiji rođendani sa temom morskog sveta i tu su delfini, ribice i druge životinjice koje pripadaju ovom svetu. Manje zastupljene su domaće životinje ali i one se mogu napraviti od balona.

Ipak deca vole balone koje lete tj. helijumske balone. Postoje gumeni baloni koji na sebi imaju nacrtane životinjice i folija baloni sa nacrtanim životinjicama ali najpoznatiji su folija baloni u obliku životinjica i tu imamo veliki izbor kao što su:
Ovi baloni su velikog formata, dugotrajni su i deca veoma lepo i dugo se mogu idrati sa njim. Pogledajte par slika sa rodjendanima na kojoj su zastupljene životinje od balona.
Нема коментара:

Постави коментар

Šta je pinjata? Pobedite 7 smrtnih grehova i dobite nagradu

Pinjata je figura napravljena od kartona i papira, ofarbana i ukrašena koja se puni slatkišima. Tradicialno pinjata se pravi od gline prekri...